News:

SMF - Just Installed!


gd5yd2iv

Nike Air Force 1 High Wit Zwart
« on: November 05, 2020, 03:20:17 am »Door functionaliteit een prioriteit te maken, verwelkomt het Swoosh-team sneaker-upgrades zoals het schoenenmvps.com bovenwerk en 3M-bescherming, waarvan de laatste nu arriveert op de altijd klassieke Air Force 1 High. Bovenaan zijn de kragen en riemen geverfd tot een bijpassende onopvallende tint, terwijl alles eronder, van het getrommelde zwarte leer tot de gevlekte veters, tot de reflecterende overlays die op de hielen en de onderkant van de keel zijn geplakt, intact blijft. Bovendien zijn de met zilver beklede tonglipjes versierd met co-branded hits.


Deze aanstaande Nike Schoenen Dames is uitgedost met feestvreugde en wordt benadrukt door zijn lelijke, op truien geïnspireerde sneeuwvlokafbeeldingen die op de teendozen, keel- en kwartpanelen plakken, die allemaal zijn teruggevallen in het rood van de kerstman, evenals op de traditionele enkel bandjes waar ze afwijken met groen breiwerk. Bovendien bekleedt het Nike-team de overlays met een diepe bordeauxrode tint en versterken ze de behaaglijke niveaus van het silhouet door kerstmuts-achtig bont bovenop de inlegzolen aan te brengen.


Je hebt het zwarte paar gezien, nu krijgen we een officiële blik op de Nike Air Force 1 High Wit Zwart in the White colorway. Deze samenwerking tussen 3M en Nike kleedt de Nike Air Force 1 High aan met een bovenwerk van wit leer in contrast met de zilveren swooshes en 3M zilveren honingraatdetails op de neus en hiel. Andere kenmerken zijn de tongen met het Dual-logo bovenop een stevige witte rubberen zool.


Koper dient als de highlight-tint van deze Nike Air Force 1 High. De klassieke Speciaal Cadeau Uptown begint met zwart getrommeld leer op de neus en zijpanelen met beige leren overlays over de rest van het bovenwerk. Om kleur te geven zien we de toevoeging van koper op de leren swooshes en hiellip en op het tonglabel. Meer beige details verschijnen op de veters, de binnenvoering en het enkelbandje, terwijl een witte rubberen zool de look van deze Nike Air Force 1 High die de komende weken zal verschijnen, afschermt.


https://www.schoenenmvps.com/