News:

SMF - Just Installed!


5btnq183

nike air vapormax plus se multicolor
« on: December 01, 2020, 01:16:00 am »

De Nike Air Max-lijn rennenomg.com heeft een indrukwekkend 2020 achter de rug. Vanaf de lancering van de 'huidige schoen van de toekomst' tot de onthulling van enkele van de meest geavanceerde varianten via de Nike Basketball-categorie, is de revolutionaire dempingstechnologie een van de pijlers van de Swoosh gebleven. De Nike VaporMax 2020 behoort sinds de lancering in juli tot de meest opvallende voorstellen van de collectie en de aanstaande 'Oatmeal / Hydrogen Blue'-colorway zal die reputatie zeker versterken.

Hoewel het FlyKnit-bovenwerk van het nieuwste paar niet in zoveel verschillende tinten is gekleed als eerdere iteraties, heeft het verschillende tinten bruin en "Light Bone". Het laterale profiel swoosh en FlyEase nike schoenen heren zwart vetersysteem verwent zich met het laatste, terwijl het eerste de schijnwerpers steelt om een ​​veelzijdige opstelling te leveren. Treklusjes op de tong en hiel en kragen volgen het voorbeeld in de lichte crèmekleur, maar worden vergezeld door gemarmerde 'Hydrogen Blue'-details rond de hiel. Identiek gekleurde versterking verschijnt ook rond de teen en is gedeeltelijk zichtbaar via de transparante, bijgewerkte VaporMax-dempingseenheid onder de voet.

Hoewel de Nike VaporMax 360 niet langer het nieuwste silhouet in zijn lijn is, blijft hij  nike air vapormax plus se multicolor verschijnen in indrukwekkende kleurstellingen. Voorbeeld: een "Stone Mauve" iteratie met "Ghost" en "Metallic Summit White" accenten. De lichtpaarse tint, die dit jaar ook op de Air Max 270 React te zien was, neemt het grootste deel van het futuristische bovenwerk van dit paar over. Profile Swooshes onderbreken het zachte palet van de VaporMax 360 met hun iriserende arrangement. Spatborden vormen een aanvulling op de "Stone Mauve" -make-up hierboven in gebroken wit, en zitten bovenop een overwegend lichtblauwe dempingseenheid.

Als je de aandacht wilt trekken, dan zal deze damescolourway van de Nike Air VaporMax Plus SE zeker de klus klaren. Deze Nike Air VaporMax Plus Koop nu kiest voor een kleurrijk palet en heeft een voorgevormd bovenwerk van neopreen dat een kleurrijk roze tot paars verloop aanneemt met contrasterend wit dat de kenmerkende plastic overlays raakt, evenals de veters, de binnenvoering en de tussenzool. de VaporMax-zool over de hele lengte krijgt een doorschijnende look met roze details op de buitenzool.

https://www.rennenomg.com/