News:

SMF - Just Installed!


rfsilqex

nike air max tailwind iv wit
« on: December 18, 2020, 02:13:33 am »
      
Wil je rennen als de wind? Laat de Nike Air Max Tailwind je over de finish leiden justoffclub.com met een retrostijl die is ge├╝pdatet voor de hardlopers van vandaag. Oorspronkelijk uitgebracht in 1979, is de Tailwind misschien wel een van de belangrijkste schoenen in de Air Max-lijn. Waarom? Deze sneaker debuteerde met Nike's Air-Sole-demping. De oorspronkelijke Tailwind-release was snel uitverkocht en werd een favoriet van hardlopers.   
   
De schoenen zijn in 1992 opnieuw uitgebracht, net op tijd voor de Olympische Zomerspelen. Die schoenen- de Air Tailwind 92 - was de eerste in de nike schoenen dames sale Tailwind-lijn die een zichtbaar Air-venster kreeg. De release van de Tailwind 96 markeerde de verhuizing van de schoen onder de Air Max-paraplu en de sneaker kreeg een grotere upgrade die past bij het tijdperk. Andere Tailwind-releases zijn gedurende het decennium uitgerold. Toen, aan de vooravond van een nieuw millennium, introduceerde Nike in 1999 de Tailwind IV.   
   
Nike speelt in op de comeback van hun Air Max 90 "Laser Blauw" en heeft besloten om zijn energie te verspreiden over een handvol andere Sportswear-silhouetten. Na nike air max tailwind iv wit te zijn verschenen op modernere modellen zoals de Air Max 270 React en Air Max 2090, draait het motief nu terug in de archieven van de Swoosh's 90 om zijn touch toe te passen op de Air Max Tailwind IV.   
   
De titulaire tint is hier zeker de Koop nu grootste blikvanger, aangezien hij zich uitstrekt over verschillende delen van de schoen, waaronder de mesh-basis, eyeliner-achtige tussenzoolvormen, teentips en laterale zij-swooshes. In termen van de rest van de teint vormen zich neutrale tinten door witte bovenlagen en tussenzolen, grijze voeringen en biezen, evenals zwarte buitenzolen en keelafsnijding.   
   
https://www.justoffclub.com/