News:

SMF - Just Installed!


Boronghy

converse pro leather nederland kopen
« on: February 23, 2021, 09:31:08 am »
Communicate werkt samen met een Japanse merk COMME kklk GARCONS PLAY. Na eerder gewerkt te hebben aan de Chuck Taylor Almost all Star Hi en Lo, evenals de Jack Purcell low-top sneaker, presenteren hun twee merken nu het collectie gebaseerd op hun Converse Pro Leather. "Comme des Garçons 'Kawakubo ontwierp de collectie met hun handtekening van PLAY eigenzinnig hart-met-ogen-logo om vier nieuwe sportieve versies van hun iconische Converse Pro Leather-based te creëren.  converse pro leather nederland kopen Voor deze collectie werd willekeurig het nieuw all-over PLAY-logopatroon geplaatst om elke sneaker uniek in ontwerp te doen.

Converse volgt op zijn lenticulaire Chuck 70 Hello met nog een ander paar in een gewaagde kleurencombinatie, dit keer fulfilled betrekking tot de iconische sneaker in premium slangenleer-reliëfleer. Aangeboden in een ‘Enamel Blue / Print Python’ colourway, de Chuck seventy Hi seen hierboven is actually misschien wel een vehicle de meest premium ontwerpen van Converse tot nu toe. In plaats vehicle op canvas te printen, heeft het schoenenmerk een bovenwerk gemaakt van soepel en zacht leer, converse chuck 70 online nederland waardoor alleen de tong durante hielstreep zichtbaar zijn within wit canvas.

Bekend bij velen als de 'Converse with the hearts', COMME kklk GARÇONS PLAY en Converse's hart bedrukte Chuck seventy is een typische stijl van samenwerking, een geliefde throwback-sneaker met een klein beetje high fashion talent die over de hele wereld bekend is. Nu is het met een hart uitgeruste silhouet aangevuld met de vier meest bekende makeups: nlstarsnkrs.com zwart durante wit neemt zowel hun Chuck 70 Hi als de Chuck 70 Ox over. Elk paar heeft een volledig canvas bovenwerk, met de bovenste helft van een bedrukt rood hart brutaal gluren more than de hoogglans tussenzool aan de zijkant.Converse heeft een nieuwe One Celebrity onderweg. Een van hun recente releases bevat het nieuwe Platform-editie die wordt geleverd in heldere tinten en van dichterbij het wit bovenwerk heeft dat is gemaakt van painting. Bovendien hebben ze sterren in reliëf rond hun neus, bezoek hier een ster uit Dark Obsidian uitgesneden op de panelen terwijl een klassieke Converse-logo op hun hiel terechtkomt. Over hun tussenzool is een rode streep terwijl roze hun buitenzool bedekt met witte sterren, wat de appear compleet maakt.