News:

SMF - Just Installed!


p0espi47

adidas originals prophere zwart
« on: March 19, 2021, 02:04:13 am »

Na een dramatische onthulling met livestreams en artiestenoptredens in 3 steden - New York, Parijs en Londen - sluit adidas Originals 2017 af met een knaller en stuffkopen.com presenteert het futuristische ‘Prophere’-silhouet. Door traditionele invloeden te combineren met modern design en invloed uit te oefenen op de wereldwijde streetstyle, belichaamt Prophere de gezaghebbende identiteit van adidas Originals en omarmt het een nieuw tijdperk van streetwear voor het merk.

Uniek in zijn eigentijdse look, heeft de Prophere oversized gestreepte branding adidas schoenen dames sale op elke zijwand die doet denken aan die op archiefmodellen uit de gevierde Equipment-reeks van de vroege jaren 90. Combineer dit met een hoekige tussenzool voor een gedurfde, innovatieve make-up. De Prophere heeft een grover profiel dan andere Originals-releases en is gemaakt van een gemêleerd gebreid bovenwerk met overal kleuraccenten, met extra details zoals 3 strepen van synthetisch suède en een gestreepte leren hielkap met onafgewerkte rand. De eerste kleurencombinatie is zwart, wit en zonne-rood.

Verkrijgbaar in heren- en dameskleuren, de Prophere is het volgende tijdperk van streetwear en heeft zo'n unieke look terwijl hij nog steeds sterke adidas-functies heeft. Met een gebreid bovenwerk en de beruchte details adidas originals prophere zwart met drie strepen, is deze sneaker ultra-progressief en vintage-geïnspireerd. Detail is ook niet gemist met borduurdetails op de teen en hiel. Maar het meest opvallende kenmerk, en het enige waar de Prophere bekend om staat, is de gewaagde tussenzool met scherp gehoekte zijwanden die deze sneaker een gedurfd silhouet en opvallende proporties geven.

Een andere schoen uit het Uitchecken langverwachte adidas Dragon Ball Z-pack is onthuld, en dit keer is het de unieke versie van Cell van de Adidas Prophere. Met een gevlekt groen bovenwerk dat knikt naar Cels schilferige huid, heeft de schoen ook gedurfde paarse tongaccenten en blauwe details op de hiel, een verdere knipoog naar de direct herkenbare kleuren van het klassieke DBZ-personage. Een dikke witte Prophere-tussenzool en buitenzool, aangevuld met doorschijnende details, ronden de look van de schoen af.

https://www.stuffkopen.com/