News:

SMF - Just Installed!


na01s0s8

adidas arkyn knit ash pearl
« on: March 25, 2021, 03:04:16 am »

Geïnspireerd door walkfootjoy.com vintage hardloopstijlen, rechtstreeks uit de archieven van adidas, kijkt de Arkyn naar het verleden en de toekomst. Gepresenteerd met een bovenwerk van mesh voor een sokachtige pasvorm, is de sneaker zowel flexibel als ademend, voor urenlang comfort gedurende de dag. Het heeft ook een uniek vetersysteem dat een minimalistische en originele stijl biedt, evenals neopreen en TPU-steunen om de voet veilig te houden.

Ontworpen met een sokachtige constructie voor optimaal comfort en pasvorm. Opvallende adidas schoenen heren wit designelementen zoals een neopreen hiel en een onorthodox minimalistisch vetersysteem verhogen het esthetische profiel van de schoen, terwijl een Boost TM tussenzool met rubberen buitenzool het allerbeste in adidas-technologie biedt. Het eindproduct is een onverschrokken combinatie van alles waar adidas Originals het beste in is: het verenigen van stijl, sport, cultuur en creativiteit onder één dak.

Een uniek en gedurfd vetersysteem springt gegarandeerd in het oog en laat iedereen adidas arkyn knit ash pearl weten dat dit geen doorsnee sneakers zijn. Ze bieden niet alleen een aparte look, maar ook verbazingwekkend comfort met het lichte en flexibele bovenwerk van mesh dat wordt gecombineerd met Boost-demping over de hele lengte om bij elke stap een energierend gevoel te geven.

Adidas's gloednieuwe Arykn-silhouet voor dames, onlangs in première gegaan met een 100% authentiek influencer-campagne onder leiding van Kendall Jenner, is nu verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen: Cloud White, Core Black, Ash Pearl en Steel. Het minimale silhouet heeft een bovenwerk van technisch mesh, een Boost-middenzool over de hele lengte voor extra demping, de klassieke Three Stripes-graphic van Adidas als een knipoog naar de klassiekers en een uniek vetersysteem voor een vleugje stijl.

https://www.walkfootjoy.com/