News:

SMF - Just Installed!


vapormodj

Gratis combinatie volgens uw behoeften
« on: March 29, 2021, 09:37:35 am »


Sinds kort worden onze producten gepromoot op evenement 420. Tijdens dit evenement kunt u de meest geschikte producten kopen tegen de scherpste prijzen. Laten we eens kijken.

1.cob led kweeklamp

Beschrijving:

60W DIY LED volledig spectrum om licht te laten groeien, neemt het gehumaniseerde ontwerp aan, kan vrij worden gecombineerd volgens uw behoeften.
Hoge opbrengsten in zeer korte tijd - COB-LED's zijn ontworpen met krachtige COB en dubbele chip-LED's, de COB is ontworpen in het midden, specifiek voor de bovenste punt van planten, die het natuurlijke zonlicht het beste nabootst en sterk licht levert, het creëren van niet alleen betere planten, maar ook kortere groeitijden en totale kosten.Efficiënt koelsysteem - Groot aluminium koellichaam en hoogwaardige grote ventilatorkoeler die zorgt voor een volledig spectrum geleid kweeklicht geeft zeer weinig warmte af en de kweeklamp werkt in een stille omgeving, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Het volgende is de echte waarde die we al vele malen hebben getest.


2.cob kweeklamp

Beschrijving:

Eco Farm kweeklampen met behulp van Bridgelux & Epistar 100W COB-chips om een goed uitgebalanceerd licht en verlichting te maken.
Professionele 12-bands volledig spectrum LED-groeilicht, beste verlichtingsmengeling en gelijkmatig dekking volledig spectrum voor kamerplanten groenten en bloemen.
Twee dimmers kunnen de concentratie van verschillende planten en verschillende zaailingen, groenten en bloemen aanpassen.
Vooral geschikt voor kamerplanten in medische planten.Speicificatie:

LED maat: 400W / 600W / 800W
12-bands COB: BloomBeast LED Grow Light volledig spectrum B400 biedt een dichtere reeks licht inclusief UV&IR om ervoor te zorgen dat uw planten de beste hoeveelheid licht ontvangen bij groenten en bloemen.
Groei en opbrengsten: BloomBeast LED Grow Light groeilampen met behulp van de bolle optische lens, optimaliseert de verlichtingsdekking, vermijdt hot spots en krijgt een volledige mix van licht, verbetert de groei en opbrengsten.
UL-norm: BloomBeast LED-groeilicht voor kamerplanten met UL-standaard driver, UL-goedgekeurde koelventilatoren voor superieure warmteafvoer.
Veiligheidsborging, kwaliteit en duurzaam.


3.cree cob led kweeklamp

VOORDELEN:
Uniek ontwerp: 150W COB, hoog vermogen vervangt 600-800w HPS
Volledig spectrum: 380nm-850nm .UV-IR .Alle nuttige golflengtes omvatten voor alle fasen van plantengroei.
Modulair ontwerp: eenvoudig te monteren en demonteren.Energiebesparing: dimbaar ontwerp Zorg ervoor dat u geen volledig vermogen nodig heeft!
Grootste voetafdruk: 5 * 3 voet. Geschikt voor minimaal 4-6 planten!
Zelfbescherming: lichten gaan actief uit voor zelfbescherming als de temperatuur te hoog is.

Als u tevreden bent met dit product, kunt u op onze officiële website klikken om door te gaan met het selecteren van andere producten.Als u in combinatie koopt, wordt de activiteit nog sterker.