News:

SMF - Just Installed!


emz5zbcj

Vans zodiac og authentic lx sort
« on: March 31, 2021, 01:37:27 am »

Oprindeligt udgivet i 1966 som # 44 Deck Shoe, er Vans Authentic det, der startede thesoleist.com det hele for firmaet Vans Shoes. Vans Authentic har en ultra enkel, lavprofil silhuet, der er domineret af dens tykke ydersål i gummi og det rene lærred, uld eller læderoverdel. Vans Authentic kommer i et stort udvalg af farvestoffer og printmønstre og kan endda tilpasses personligt. at skabe et unikt mesterværk.

Skateboardere over hele kloden roser Vans Authentic som en af ​​de største skatesko på markedet og hævder, at ingen andre sko har den samme boardfølelse og kontrol. På toppen af ​​dette siges det, at Vans Authentic ikke Vans sko mænd grå kræver nogen pause i tiden, hvilket giver fantastisk greb og board-følelse fra det øjeblik du sætter dem på til den første session til den dag, du bytter dem ud til et nyt par. Selvom Vans Authentic er kommet langt gennem årene, det er tro mod sine rødder og er den dag i dag en af ​​de mest populære stilarter blandt skateboardere, surfere, rockere, hip-hoppers og streetwear-entusiaster.

For at fejre det nye år søger Vault By Vans vejledning fra kosmos. Udover en lille række tøj omslutter mærket OG Authentic LX i et design fyldt med adskillige Vans zodiac og authentic lx sort astrologiske tegn. Før de høje udsmykninger var parret en typisk typisk autentisk, dens lærredskonstruktion og sål i henholdsvis sort og ecru. Selv sømmen spejler den fra den eksisterende, da den kontrasterer i en hvid tråd fra forfoden til hælen. Takket være lidt indsigt fra Stockholm-baserede designer Johannes Wieser behandles overdelen med dristige, farverige broderier, der hver især stavede navnet på en stjernetegn.

Vip et ikonisk look hver 100% autentisk dag i Vans® Authentic sko. Autentiske sko er en del af Vans Classic-kollektionen og har Vans®-flagmærket og Vans Off the Wall-logoet på hælen for let genkendelig stil. Disse sko er udformet med et slidstærkt overdel af lærred og et lavt design, hvilket giver den fleksibilitet og bevægelsesfrihed, du har brug for for at erobre dit næste træk. For den nødvendige trækkraft er disse sko designet med Vans® signatur vaffelsål.

https://www.thesoleist.com/