Fight Alpha Technology Scam

Prepare - Important Documents => Archived Information => Topic started by: rxoqc98n on January 27, 2021, 04:05:50 am

Title: Adidas Yeezy 500 Utility Svart
Post by: rxoqc98n on January 27, 2021, 04:05:50 am
(https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2018/06/adidas-Yeezy-500-Triple-Black-F36640-05-1.jpg) (https://www.rea-skor.com/)


Liksom med tidigare rea-skor.com (https://www.rea-skor.com/) utgåvor fortsätter detta par tonaltema. En mjuk rosa nyans som täcker modellens hela blandade materialkonstruktion, bestående av mesh, läder och mocka. Slutligen kompletterar en gummi yttersula av gummi och avrundar det snygga paret snyggt.


Skon har en överdel av Skor Adidas Dam (https://www.rea-skor.com/yeezy) lavendel i överdel, bestående av mesh, läder och mockapanel som sitter ovanpå en vadderad adiPRENE + mellansula som har en gummisula. Perfekt för dem som vill lägga till en subtil färg i varje utseende, pastellskönheten är ett måste.


Med en blandning av Adidas Yeezy 500 Utility Svart (https://www.rea-skor.com/yeezy/adidas-yeezy-boost-500) nät och mockaöverlägg för sin konstruktion, har nätdelen en krämliknande nyans, medan mockapanelen behandlas i en sandliknande yta. Det beige temat fortsätter mot den tjocka / gjutna mellansulan adiPrene, medan den äntligen toppas med en yttersula av gummi.


Som det är lika med kursen när det gäller Nya Utgåvan (https://www.rea-skor.com/) Yeezy 500, är ​​den övre konstruerad av en blandning av mesh, mocka och läder, medan reflekterande rör med hög synlighet ger sikt i svagt ljus och en adiPRENE mellansula ger klassisk komfort.


https://www.rea-skor.com/ (https://www.rea-skor.com/)