News:

SMF - Just Installed!


Monghyf

adidas Ozweego-release
« on: January 21, 2021, 07:42:33 am »Call of Duty en Pusha T zijn weer samen met hun nieuwe adidas Ozweego-release expire arriveert met een geweldig uitziend ontwerp. Nu will be het de tweede keer dat Pusha samenwerkt achieved Call of Duty, de rapper heeft zeker een behoorlijk deel van de adidas-schoenen waar hij bij betrokken will be geweest. Of het nu gaat om zijn partnerkleurstellingen, zijn kijk op Damian Lilliards basketbalschoen en nu Call of Duty, Pusha laat zien dat hij bereik heeft, ongeacht het type schoen. Na hun 'Kingslayer'-iteratie expire adidas ozweego online kopen in een aantal truck slechts 300 uitkomt, ja dat is geen typfout, hopelijk zal er inside deze editie een groot aantal worden geproduceerd, zodat meer fans kunnen genieten.

In navolging van zijn op mesh gebaseerde voorganger, heeft de adidas Fast Run zijn weg terug gevonden naar retailers achieved een Primeknit-bovenwerk. De About three Stripes geven "Triple Black" -kleuring aan het  adidas swift run kopen online design terwijl het op hun op schuim gebaseerde zool rust. Voor een unieke kijk zijn de alomtegenwoordige logostrepen in de Primeknit-constructie in antraciet geweven voor een gestroomlijnd contrast. Een adidas Swift Run Primeknit in "Triple Black" will be momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde adidas-retailers.

Door archivalische ontwerpen te combineren met tennisachtige styling, heeft adidas zijn nieuwste heldenmodel onthuld, een iconische Supercourt. Na een release van de nieuwste House of Classics-collectie truck het schoenenmerk, heeft een Supercourt een modieuze make-over gekregen, compleet met hun eigentijdse esthetiek die zowel moderne als klassieke designelementen combineert.  justnlsports.com Ge├»nspireerd door motorola 'lijn van klassieke leren sneakers, blijft het ontwerp van de Supercourt trouw aan zijn legendarische erfgoed en heeft het hun bovenwerk gemaakt van soepel leer, samen met hun behaaglijke badstof voering, klassieke rubberen cupzool en het Trefoil-logo op de rencor.

adidas Originals gaat naar Rusland voor de volgende editie van hun 'City'-packs, met twee premium Gore-Tex ge├»soleerde versies van een Gazelle. De Gazelle will be gemaakt in kleurstellingen voor St. Petersburg en Moskva (Moskou) en krijgt hun bovenwerk van premium percibir in kleurstellingen die verwijzen naar elk van een Russische steden,  welkom om te kopen terwijl een naam van de kommun is gestempeld in goudfolie in zowel Engelse als Russische letters op tegenoverliggende voeten. En vanwege een ijskoude temperaturen waar Rusland om bekend staat, zorgt adidas Originals ervoor dat iedereen je voeten hot en droog kan houden met Gore-Tex-bescherming.