News:

SMF - Just Installed!


Candasg

Air Jordan 1 Core krijgt
« on: February 02, 2021, 07:21:02 am »The nike jordan Brand heeft hard gewerkt met hun nieuwe Musical legacy 312-silhouet. Deze maand werd onthuld dat het silhouet in een 'ROTY'-kleurencombinatie valt en begin volgende maand in de winkels aankomt. In de afgelopen weken sinds Jordan een zwart van de Legacy 312 heeft laten vallen, hebben we veel over fuente schoen geleerd. Ten eerste is het silhouet zelf geen samenwerking met Add C, zoals velen eerder dachten. In plaats daarvan werd de naam lorrie de Just Don-ontwerper aan het project gehecht omkring het nieuwe silhouet  Beste Nike Air Jordan Legacy 312  les helpen pushen, samen attained drie unieke kleurstellingen. The nike jordan Brand gaat nu vooruit met de Legacy 312, zonder de Don C-branding op de tong.

Fuente Air Jordan 1 Core krijgt later deze maand een "Nike Hoops" -thema waar velen naar uit zullen gaan. Vorig jaar steeg de Air The nike jordan 1 Mid als nooit tevoren, en nu jeder der ogen op de Very low zijn gericht, lijkt fuente Mid nog steeds op nieuwe iteraties om zijn plek als een lorrie de meest begeerde Kopen Goedkoop Nike Air Jordan Sneaker typen van Jordan Brand les claimen. Nu brengt deze gloednieuwe editie alle media hype in een ongebruikelijke en hel frisse kleurstelling die placed uit groen en paars.

De nieuwe Nike Surroundings Vapormax Plus eerste relieve in januari van ditgene jaar. Het frisse silhouet was een verrassingshit en hel was bij de meeste retailers uitverkocht. Volgende maand brengt Nike echter nog twee geweldige kleurstellingen uit voor degenen die op zoek zijn naar de paar. Nike's nieuwe Vapormax-technologie is overal.  ftwrselects.com Gedragen front door beroemdheden en casual sneakerheads, is de mooie nieuwe Air-zool populair. Met tientallen Vapormax uitgeruste silhouetten perish al in de winkel verkrijgbaar zijn, voegt fuente Swoosh nog twee kleurstellingen van de Nike Surroundings Vapormax Plus toe aan de line-up.

Nike blijft hun Space Hippie-collectie uitbreiden met nog een nieuw silhouet dat zich aansluit bij de duurzame conjunto. De Nike Cortez Principles zijn de volgende en hel zullen een "Iron Grey" gerecycled ontwerp hebben. Fuente Nike Cortez is de van de meest klassieke silhouetten uit Nike's gigante arsenaal aan geweldige tennis shoes. Nu, in 2020, ontmoet het verleden de toekomst met de Cortez perish wordt uitgebracht in de gerecycled ontwerp dat deel uitmaakt van Nike's immer groeiende duurzame serie. Aangekomen in Iron Grey, Bright en Barely Volt,  visit here is usually het hele bovendeel bedekt met een Iron Off white getextureerd bovendeel.