News:

SMF - Just Installed!


vapormodjDe volgende drie embossingmachines kunnen u een goede vergelijking geven, als u er een idee over heeft.

1.Harspers Persmachine

Kleine handmatige harspers voor huishoudelijk gebruik dubbelzijdige verwarming, elke verwarmingsplaat heeft een afzonderlijke tijdtemperatuurregeling Fahrenheit of Celsius kan worden geschakeld, de druk is uniform.

Product Details:


2.hydraulische rosin pers

Product Features:
1. 100% nieuw, prachtig design.
2. Dikkere plaat, duurzamer.
3. Makkelijk te bedienen.

Digitale timer en temperatuurregelaar - Stel de gewenste tijd in en er klinkt een akoestisch alarm wanneer de tijd is verstreken.
Stel de gewenste temperatuur in (in Fahrenheit) en het element stopt met verwarmen wanneer de vooraf ingestelde temperatuur is bereikt.
Verwarmingselementen - Dikkere verwarmingsplaat met gelijkmatigere temperaturen dan andere leveranciers
Sterke metalen structuur - Machine is robuust, commercieel, super stabiel en gebouwd

3.rosin press kopen

BESCHRIJVING:
ECO Farm hydraulische handmatige rosin-tech hittepers dubbele verwarmingsplaten harspersmachine, een extractietechniek afgeleid van dezelfde methode die wordt gebruikt bij het maken van vioolhars. Het idee is simpel. Je introduceert hitte en druk bij om de harsachtige etherische oliën uit het plantmateriaal te extraheren.

Voltage: 110V / 220V
Vermogen: 900W
Tijdbereik: 0s-999s
Temperatuurbereik: 0-250 ° C

Warmte platen maat: 12cm x 12cm (4.7 "x4.7")
Kenmerken: 14000PSI van hogedruk dubbelzijdige verwarming, elke verwarmingsplaat heeft een afzonderlijke LCD-tijdthermometerregeling.
Schakelbaar tussen Fahrenheit of Celsius met gelijkmatige drukAls u geïnteresseerd bent in onze embossing machine, dan kunt u direct op deze website persmachine klikken en als u andere interessante producten wilt vinden, kunt u direct op onze officiële website klikken om er meer te kiezen.