News:

SMF - Just Installed!


ecblikx2

nike air force 1 shadow grijs
« on: April 21, 2021, 03:38:51 am »

De Nike Air Force 1 Shadow is een eerbetoon aan de vrouwen die een voorbeeld zijn voor doituble.com de volgende generatie door veranderingen teweeg te brengen in hun gemeenschap. Deze sneaker weerspiegelt dit ethos in zijn ontwerp met dubbele Swoosh, dubbele hoogte en dubbele kracht.

Nike's nieuwe 'Shadow'-reeks is geïnspireerd door vrouwen die verandering brengen, waarbij nike schoenen heren blauw verschillende bekende stijlen zijn bijgewerkt met praktische en coole details. Deze versie van de klassieke 'Air Force 1' heeft een hogere tussenzool en uitgeholde buitenzool, zodat je meer lift krijgt zonder het zwaarte. Het is gelaagd met extra hiellipjes die er subtiel uitzien, dankzij de volledig witte kleurstelling.

Van het stevige silhouet tot het gedurfde bovenwerk, deze opvallende sneaker ziet er geweldig uit met alles in je kast! Gemakkelijk een van de meest veelzijdige nike air force 1 shadow grijs interpretaties van de AF1 die er bestaat, het belangrijkste ontwerppunt draait om gelaagdheid. Het 'schaduw'-effect is te danken aan de meerdere Swooshes en gedupliceerde ontwerpelementen, waaronder twee lipjes aan de achterkant en twee eyestays, voor een ongebruikelijke, frisse en eigentijdse look.

Bij Nike Air Force draait alles om mode en lifestyle. De klassieke, old-school stijl geeft je een Nieuwe uitgave relaxte coole look. Natuurlijk kun je ze dragen tijdens het sporten, maar met de dikke zool en strakke lijnen zijn ze gemaakt om naar te kijken. Je kunt hi-tops in het assortiment vinden om je een sterkere look te geven en een echt fashion statement te maken. Alle modellen in het assortiment hebben de Nike Air-technologie om ze uiterst comfortabel te maken.

https://www.doituble.com/