News:

SMF - Just Installed!


jbht4q97

nike air max 270 react groen
« on: April 25, 2021, 06:20:53 am »

Zie er legendarisch uit in waardefoot.com de Nike Air Max 270 G. Het silhouet is een steek-voor-steek reconstructie van het originele Big Air-icoon, met de toevoeging van ademende mesh en innovatieve grip die presteert bij het mouwachtige bovenwerk is een steek voor steek steekreconstructie van de originele Nike Air Max 270. De mesh heeft een flexibele overlay die water buiten houdt en het gemakkelijker maakt om je schoenen schoon te maken.

Om Nike Air Max Day 2018 te vieren, introduceerde Nike zijn toen grootste air ooit: de Nike Air Max 270. Het merk haalde inspiratie uit zijn verleden, met nike schoenen grijs roze name de Air Max 93 en Air Max 180, en hercodeerde iconische stijlen tot iets nieuws en vers. Een Air Max-eenheid met een groot volume - de grootste Air-zooleenheid die Nike ooit heeft gemaakt, is het belangrijkste kenmerk van de schoen.

Toegevoegd aan de groeiende collectie is een exclusief damespaar dat perzikkleurig wordt in een "Atomic Pink" -arrangement. Het "Atomic Pink" dat nike air max 270 react groen wordt gebruikt om het bovenwerk van geweven mesh aan te kleden, is nogal levendig en fruitig, een esthetische keuze die nogal onverwachts is gezien het huidige seizoen. Treklipjes, veters en andere details hebben allemaal dezelfde tint om een ​​ton-sur-ton look te creëren. Deze kleur loopt door in de Air unit rond de hiel, maar staat dan in contrast met de witte schuimrubberen tussenzool.

De Nike Air Max 270 React combineert twee van de beste technologieën van Nieuwe trending het merk, waarbij de lifestyle Air-unit van de 270 wordt vergezeld door het Nike React-schuim. Een van de soepelste schoenen op de markt, het silhouet gebruikt een bovenwerk dat geometrische patronen op niet-gestikte overlays onderzoekt om een ​​nieuw geconstrueerde, innovatieve look te creëren. Traditionele sneakerkleuren van zwart en wit houden de esthetiek van deze Air Max 270 React ingetogener dan andere modellen, die meestal meerdere kleuren hebben.

https://www.waardefoot.com/