Prepare - Important Documents > Archived Information

Air Jordan 6 Rings Motorsport

(1/1)

pqyohcte:

De 'Carmine' 6, een stijlgowhere.com van de meest populaire Air Jordan-schoenen aller tijden, zal zijn langverwachte terugkeer maken. Oorspronkelijk uitgebracht in 1991, dankt de 'Carmine' Air Jordan 6 zijn bijnaam aan de dieprode tint die aanwezig is op zijn nubuck zijpanelen en toebox. In feite was het de eerste colorway van het model met gekleurde panelen.

De kleur accentueert ook de vamp, lacelock en hiellip, terwijl een zwarte tussenzool en Air Jordan schoenen dames wit blauw getinte doorschijnende buitenzool de look eronder afdekken. De 'Carmine' 6 was een van de schoenen die Michael Jordan op weg naar zijn eerste NBA-kampioenschap tijdens het seizoen 1990-1991. Het is voor het laatst uitgebracht als onderdeel van een Countdown Pack in 2008 en wordt nu voor het eerst op zichzelf geretourneerd.

De Jordan 6s, een originele sneaker uit de jaren 90, sierde de voeten van Michael Jordan tijdens de aanloop naar zijn eerste NBA-kampioenschap Air Jordan 6 Rings Motorsport en eerste MVP in de NBA-finale. Geïnspireerd door het slanke, vloeiende ontwerp van sportwagens, introduceerde de door Tinker Hatfield ontworpen Jordan Retro 6 een versterkte neus en zette de ijzige zooltraditie voort die was begonnen met de Air Jordan 5. De Retro 6-schoenen zijn uitgebracht in meerdere kleuren en blijven heersen. superieur als favoriet onder zowel sneakerheads als vrijetijdsdragers.

De Air Jordan 6 "Hare" is een Online winkelen release met een ouverture naar een andere klassieke Jordan-schoen: de originele Air Jordan 7 "Hare." Het ‘Hare’ Jordan-thema, dat beroemd was op de voeten van Bugs Bunny tijdens de vroege jaren '90 tv-commercials met Michael Jordan, keert terug met een moderne twist, terwijl Jordan Brand de erfenis van ‘The GOAT’s’ sneakercollectie eert. Witte leren overlays contrasteren met de lichtgrijze geperforeerde basis van synthetisch nubuck die op het middenpaneel en de teen verschijnt.

https://www.stijlgowhere.com/

Navigation

[0] Message Index

Go to full version